Количката е празна
Общи условия за ползване

 

Моля, прочетете внимателно настоящите ОБЩИ УСЛОВИЯ за използване на интернет страницата, преди да я използвате. С натискането на обект, картинка, линк (различен от този на Общите условия) или бутон, разположен на уебсайта, cе счита, че Вие приемате или сте съгласни с описаните по-долу Общи условия.

1. Условия за регистрация

За да пазарувате от  www.crossroadbooks.org, е желателно да се регистрирате. Регистрирайки акаунт, посредством използването на имейл, спестявате въвеждането на име, телефон и адрес всеки път, когато пазарувате, и освен това получавате допълнителни привилегии, като това да научавате първи за нашите специални оферти и отстъпки.  След като вече сте регистрирани, може да променяте своите данни в секция Моят профил. Своя адрес за доставка може да промените от там или в момента на поръчка в панел Вашата кошница. 

2. Общи разпоредби

Настоящите ОБЩИ УСЛОВИЯ представляват договор между Вас, наричани за краткост „ПОТРЕБИТЕЛ”, и www.crossroadbooks.org, с който получавате правото да използвате услугите на САЙТA при спазване на условията по-долу. Чрез регистрацията си на САЙТA, Вие се съгласявате да бъдете обвързан от настоящите ОБЩИ УСЛОВИЯ и всички последващи промени в тях, както и се задължавате да ги спазвате. В случай, че не сте съгласни с ОБЩИТЕ УСЛОВИЯ, моля, не използвайте САЙТA. www.crossroadbooks.org си запазва правaта по всяко време да изменя по своя преценка настоящите ОБЩИ УСЛОВИЯ, като изменените ОБЩИ УСЛОВИЯ влизат незабавно в сила и стават задължителни за ПОТРЕБИТЕЛЯ от момента на публикуването им на САЙТA. Настоящите ОБЩИ УСЛОВИЯ имат обвързващо действие само в отношенията между Вас като ПОТРЕБИТЕЛ на услугите на този САЙТ.

3. Авторски права

Съдържанието в САЙТA – информация, данни, ресурси, услуги, текст, снимков материал, графики – e собственост на www.crossroadbooks.org и/или на неговите партньори и доставчици, и е защитено с авторски права. Нито една част от този САЙТ не може да бъде възпроизвеждана под никаква форма, с каквато и да е цел и в каквато и да е медия или компютърна среда без изричното писмено съгласие на www.crossroadbooks.org и/или на неговите партньори и доставчици. Всяко неупълномощено използване на съдържанието ще се тълкува като нарушение на Закона за авторското право и сродните му права, Закона за марките и географските означения и другите действащи закони.

4. Общо описание на услугите

САЙТЪТ предлага на Потребителя възможност за извършване на онлайн поръчки на стоки и закупуването им от САЙТА. Те Ви предоставят избор на християнска литература и продукти, подробни описания и снимков материал, както и да закупите бързо, удобно и лесно харесани от Вас продукти, които ще бъдат доставени до Вас по един от начините на доставка.

5. Конфиденциалност

САЙТЪТ гарантира неприкосновеността на информацията, съдържаща лични данни, предоставяна от потребителите посредством попълнени заявки за регистрация. Разкриване е възможно единствено в случаите, когато информацията е изискана от държавни органи или длъжностни лица, упълномощени със закон да изискват и събират информация, съдържаща лични данни и при спазване на нормативно установения ред. САЙТЪТ може да използва събраната статистическа информация за посещаемост на САЙТА, за да изготвя вътрешни статистики за целите на маркетинговите си кампании. С приемането на настоящите Общи условия, ПОТРЕБИТЕЛЯТ се съгласява с обработването на личните му данни. С ползването на  САЙТА, ПОТРЕБИТЕЛЯТ приема употребата на “бисквитки” от наша страна, които ни помагат да ви предоставим възможно най-добрата според нас услуга.

6. Ограничаване на отговорността

Екипът на www.crossroadbooks.org прави всичко възможно, за да поддържа на САЙТА вярна, точна и актуална информация, без това да изключва възможността инцидентно да възникват обективни несъответствия или пропуски. www.crossroadbooks.org не носи отговорност за последиците, включително за евентуални вреди, породени от или свързани по какъвто и да е начин с достъпа, употребата или невъзможността за употреба на този САЙТ.

7. Регистрация

Потребителският профил се създава автоматично при поръчка и може да бъде достъпен по всяко време. Потребителят трябва:

Да е попълнил вярно on-line електронната регистрационна форма, намираща се на САЙТА. При попълване на електронната форма за регистрация ПОТРЕБИТЕЛЯT е длъжен да предостави пълни и верни данни относно самоличността си и другите изискуеми от електронната форма данни.

ПОТРЕБИТЕЛЯT гарантира, че данните, които предоставя в процеса на регистрация, са верни, пълни и точни и при промяна на последните, ще ги актуализира своевременно. В случай че ПОТРЕБИТЕЛЯT предостави неверни данни или не са отразени настъпили промени в срока по този параграф, САЙТЪТ има право да спре незабавно и без предизвестие поддържането на регистрацията на Потребителя и достъпа до клиентския му профил. Преди извършване на изявлението, ПОТРЕБИТЕЛЯT може свободно да поправя въведената от него информация в регистрационната форма.

8. Връщане и замяна

Условия за връщане и замяна:

В случай че не сте удовлетворени от покупката си, имате право да върнете или замените закупената стока в срок от 7 работни дни след получаването ѝ. В такъв случай, трябва да ни уведомите, като позвъните на 0898 607374 или изпратите имейл на cmcvidin@abv.bg. Само след като сте получили потвърждение (по телефон или писмено), можете да върнете закупената стока. Връщането става с пощенска услуга, избрана от клиента, като лицето покрива пощенските разходи за връщането. Независимо от случая, клиентът покрива пощенските разходи за първоначалното изпращане!

За да бъде приета пратката, тя трябва да отговаря на следните условия:

  1. Екипът на www.crossroadbooks.org да е уведомен писмено или по телефона, че пратката ще бъде върната.
  2. Продуктът трябва да бъде в състоянието, в което е бил доставен.

www.crossroadbooks.org си запазва правото да не приема върнати продукти, които не отговарят на описаните по-горе условия.

Ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ желае да отмени поръчка, която е направил, е необходимо да се свърже с нас до 15 минути, след като тя е била пусната към www.crossroadbooks.org.

Ако има грешно или невалидно въведена информация, както и при опит да се свържем с ПОТРЕБИТЕЛЯ за коригиране на подадената информация, поръчката се задържа за 7 работни дни, след което тя автоматично става със статус ОТМЕНЕНА!

От ПОТРЕБИТЕЛ с поръчка, придобила автоматичен статус ОТМЕНЕНА, www.crossroadbooks.org запазва правото си да отказва приемането на бъдещи поръчки, направени от ПОТРЕБИТЕЛЯ.